Tofu Thailandez cu dovlecei, ardei gras roșu și tei
Tofu Thailandez cu dovlecei, ardei gras roșu și var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 337 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lapte de cocos, busuioc și/sau dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Tofu Thailandez Cu Dovlecei, Ardei Gras Roșu Și Tei, Tofu Thailandez cu dovlecei, ardei gras roșu și tei, și Tofu Thailandez Picant Cu Ardei Gras Roșu Și Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați tofu;saut până la aur, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Transferați tofu în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se adauga restul de 1 lingura de ulei, apoi dovlecelul si ardeiul gras in tigaie; saut pana incepe sa se inmoaie, aproximativ 4 minute. Întoarceți tofu în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ghimbir; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
6
Adăugați lapte de cocos, 3 linguri suc de lămâie, sos de soia și pastă de curry; se amestecă pentru a dizolva pasta de curry. Se fierbe până se îngroașă sosul, aproximativ 6 minute. Condimentați cu sare și mai mult suc de lămâie, dacă doriți. Se amestecă jumătate de busuioc.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.