Tofu, sparanghel și ardei roșu Se amestecă cu Quinoa
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Tofu, sparanghel și ardei roșu cu quinoa ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet de orez, sos de soia, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă, Sparanghel Tofu Prăjit, și Tofu Și Broccoli Quinoa Se Amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel. Pune deoparte.
Pentru a pregăti prăjirea, aduceți apa la fiert într-o cratiță mică. Se amestecă quinoa; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute.
Lăsați să stea, acoperit, 10 minute; puf cu o furculiță.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și amestecați 5 minute.
Adăugați ardeiul gras, ciupercile, sparanghelul, sarea și tofu; se prăjește 3 minute. Se amestecă pansamentul.
Se servește peste quinoa și se presară cu semințe de susan.