Tofu Răcit Cu Rețetă Crocantă De Sardine Pentru Bebeluși

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați tofu răcit cu rețetă crocantă de sardine pentru copii. O porție conține 468 calorii, 37g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de mătase, sos de soia japonez, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sardine Pe Biscuiti Reteta, Sardine La Grătar Peste Rucola Ofilită, și Rețetă de sardine prăjite cu cartofi zdrobiți.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Între timp, poziționați un filtru de plasă peste un castron și puneți-l lângă aragaz; îl veți folosi pentru a scurge rapid peștele. Uleiul este gata când aruncați un pește și sfârâie imediat.
Adăugați tot peștele și prăjiți ușor, amestecând continuu, timp de aproximativ 1 minut, până când sunt parfumate și crocante. În timpul gătitului, se vor întuneca, apoi vor deveni aurii. Dacă doriți, ridicați tigaia spre final pentru a preveni gătirea excesivă.
Se toarnă conținutul tigaiei în strecurătoare. Dați strecurătorului o agitare bună, apoi transferați peștele pe o hârtie cătreplăcuță căptușită pentru a se scurge și răci în continuare. Păstrați la temperatura camerei dacă utilizați în câteva ore. Sau, transferați într-un recipient etanș și dați-l la frigider până la o săptămână; readuceți peștele la temperatura camerei înainte de servire. Dacă utilizați tofu de mătase, rulați un cuțit în jurul marginii matriței sau ambalajului și inversați pe o farfurie pentru a se desface.
Turnați excesul de lichid sau folosiți un prosop de hârtie pentru a-l șterge. Dacă utilizați block tofu, scurgeți-l pe un vasprosop sau grosime dublă de prosoape de hârtie așezate deasupra unei farfurii.
Tăiați mătăsosul sau blocați tofu în domino husky cu grosimea de 1 inch sau pătrate de 2 inch. Aranjați-le pe feluri de mâncare individuale sau în boluri puțin adânci. Dacă folosiți budincă de tofu, scoateți cioburi mari cu o lingură de metal, punându-le într-un castron puțin adânc sau feluri de mâncare individuale. Înainte de servire, turnați orice zer care se adună. Completați tofu cu niște semințe de shiso și susan și o coroană de pește prăjit.
Serviți sosul de soia condimentat pe lateral. Dacă aveți pește rămas, păstrați-l pentru un topping de orez. Tofu mai gustos pe Republica alimentară: anghilă de tofu dulce și savuroasă nu urăști fripturile de Tofu tofu prăjit cu citrice