Tofu prăjit și verdeață de primăvară cu sos de arahide

Tofu prăjit și verdeață de primăvară cu sos de arahide este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 1067 calorii, 49G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de soba, ulei de canolan, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 78%. Rețete similare includ tofu prăjit la tigaie, cum se face tofu prăjit la tigaie cu sos de arahide, Se prăjește primăvara în sos de arahide, și Verdeață prăjită în sos de stridii.
Instrucțiuni
Tăiați tofu transversal în felii groase de 1/2 inch.
Așezați tofu între prosoape de hârtie până abia umed.
Tăiați feliile transversal în cuburi de 1/2 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați tofu; saut 5 minute, rumenind pe toate părțile.
Adăugați sos de arahide; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Adăugați bok choy feliat, dovlecei și ceapă; gatiti 3 minute, amestecand frecvent.
Adăugați Nasturel și sos de soia; gatiti 1 minut sau pana cand nasturelul este usor ofilit.
Așezați 1 cană de tăiței în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 1/4 căni de amestec de legume și presărați cu 1 lingură de arahide.