Tofu Prăjit, Prăjit, Condimentat Ușor
Tofu prăjit, prăjit, ușor condimentat durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 271 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 1,52 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Această rețetă este plăcută de 440 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare, tofu extra-ferm și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 58%. Încearcă Pui Tofu La Cuptor (Vegan), Pui Tofu La Cuptor (Vegan), și Tofu copt la cuptor cu sos de ciuperci Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tofu presat în felii groase de 1/2 inch; apoi tăiați din nou în bețișoare late de 1/2 inch.
Așezați tofu într-un castron și turnați bulion deasupra. Puneți deoparte să se înmoaie.
Într-un castron separat, amestecați făina, drojdia, sarea, piperul, salvia și cayenne.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Scoateți bețișoarele de tofu din bulion și stoarceți cea mai mare parte (dar nu tot) din lichid din ele.
Rotiți bastoane în pâine. (Poate fi necesar să rulați bețișoare de două ori pentru a ajunge la un strat exterior destul de uscat de pâine.)
Așezați tofu în ulei fierbinte; se prăjește până se rumenesc și se rumenesc pe toate părțile.
Adăugați mai mult ulei dacă este necesar.