Tofu prăjit cu aromă de portocale cu castane de apă
Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.28 pe portie. O porție conține 281 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, zahăr brun, ketchup și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Deliciul lui Buddha cu Tofu, Broccoli și castane de apă, Apă Aromată, și Sparanghel și castane de apă.
Instrucțiuni
1
Pentru castanele de apă: într-un wok, încălziți aproximativ 2 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați usturoiul și ceapa. Pe măsură ce usturoiul devine ușor auriu, amestecați castanele de apă feliate. Când culoarea este translucidă și strălucitoare, condimentați cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați aproximativ 1/2 cană de suc de portocale și o linguriță de zahăr brun. Gatiti aproximativ 3-4 minute. Castanele de apă ar trebui să fie fragede, dar totuși ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1
Se amestecă amidonul de tapioca, sosul de soia, zahărul brun rămas, ketchup-ul, pasta de roșii, sosul de usturoi chili, oțetul, 2/3 cană de apă și sosul de usturoi chili. Set aside.In același wok, stropiți aproximativ 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, Scurse
Amidon De Tapioca
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați ghimbirul proaspăt tocat și gătiți timp de aproximativ 1-2 minute până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Proaspăt
3
Adăugați sucul de portocale rămas. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
4
Adăugați amestecul de tapioca și amestecați constant pentru a preveni lipirea amidonului de fundul wok-ului. Se amestecă continuu bulionul, deoarece se va îngroșa foarte repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Amidon
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
1
Scurgeți orice lichid din tofu. Se usucă cu un prosop de hârtie. Feliați blocul de tofu în bucăți groase de 1 inch. Se separă pieces.In o altă tigaie, încălziți uleiul rămas timp de aproximativ 2 minute. Cheia pentru tofu prăjit bun este să obțineți bule mici atunci când tofu este în contact cu uleiul. Nu supraîncălziți uleiul; altfel tofu va deveni prea rumenit și mestecat. Doar stick la bule ușor sărituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați tofu câte o bucată, asigurându-vă că bucățile de tofu nu se ating. Coborâți focul la mediu. Gatiti 2 minute; tofu va începe să apară și să crească în volum. Întoarceți fiecare bucată și gătiți aproximativ un minut mai mult. Ridicați fiecare bucată de tofu cu bețișoare de lemn cu cât mai puțin ulei posibil și înmuiați imediat tofu în sosul cu aromă de portocale. Tofu se va dezumfla instantaneu. Repetați până când toate bucățile de tofu sunt gata. Finalizați cu suc de lămâie, coriandru și piper negru. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Avocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal
3 Bețișoare De Covrig
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
3
Serviți pe un pat de varză chinezească mărunțită cu orez prăjit, cu aromă de usturoi, cu iasomie brună aburită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Chinezească
Orez De Iasomie
Usturoi Goya®
4
Se ornează cu fâșii de coajă portocalie.Mănâncă cu bețișoare!
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas