Tofu Larb
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Tofu Larb ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 9 și costă 1,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 115 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, ceapă subțire, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Ureche de porc Larb, Turcia Larb, și Turcia Larb.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente, amestecând până se dizolvă zahărul; deoparte.
Întindeți tofu într-un singur strat pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare.
Lăsați să stea 15 minute, apăsând ocazional.
Încălziți uleiurile într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeii iute; sotati 3 minute.
Adăugați tofu; gatiti 8 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional. Se amestecă amestecul de suc; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste.
Se ia de pe foc; se amestecă busuiocul și menta. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de tofu în fiecare frunză de varză.