Tofu glazurat cu Chili peste sparanghel și orez

Tofu glazurat cu Chili peste sparanghel și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 337 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de sos de chili, morcov preshredded, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tofu glazurat cu soia și sparanghel, Tofu de Chili glazurat cu Ramen, și Tofu dulce glazurat cu chili cu Bok Choy - bucătăria de testare a Americii.
Instrucțiuni
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță de 2 litri.
Adăugați punga de orez, scufundând punga complet în apă. Se fierbe 10 minute. Scoateți cu grijă punga din tigaie, lăsând apă clocotită în tigaie.
Adăugați sparanghel în tigaie; gatiti 1 minut.
În timp ce orezul gătește, încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Combinați zahărul, oțetul, sosul de soia, ghimbirul și sosul de chili într-un castron mic.
Presărați tofu cu 1/2 linguriță sare și piper.
Adăugați tofu în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați amestecul de sos de soia; gatiti 20 de secunde, amestecand constant.
Combinați orezul, sparanghelul, 1/2 linguriță sare, morcovul și uleiul de susan.