Tofu fiert în sos de Caramel (Tau Hu Kho)
Tofu fiert în sos de Caramel (Tau Hu Kho) este un fără gluten și vegan sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ghimbir, usturoi, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tofu Congelat Fiert În Sos De Soia, Vinete fierte cu Tofu în sos de usturoi, și Tofu fiert în sos de soia (Dubu Ganjang Jorim) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tofu în felii groase de 2 x 3 inci, 1/2 inci și uscați-le.
Așezați zahărul într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; agitați tigaia des până când zahărul este topit și de culoare chihlimbar, 2 până la 3 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă fierbinte (amestecul va bule puternic) și amestecați la foc mediu până se dizolvă zahărul caramelizat.
Se amestecă sosul de soia, șalota, ghimbirul și usturoiul; se amestecă adesea la foc mare până la fierbere.
Așezați bucățile de tofu într-un singur strat în sos. Se fierbe la foc mic, neacoperit, la foc mediu-mic timp de aproximativ 5 minute. Cu o spatulă largă, întoarceți bucățile; se fierbe până se încălzește și se acoperă cu sos, cu 3 până la 4 minute mai mult.
Transferați tofu și sosul într-un vas de servit și presărați cu ceapă verde și piper.