Tofu Dengaku
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Tofu Dengaku ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 221 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de soia, frunze de shiso, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tofu Dengaku, Tofu Dengaku cu piure de rădăcină de țelină, și nasu dengaku pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/2 linguri de sake doar pentru a fierbe în micicratiță.
Se amestecă în albmiso și 1 linguriță de zahăr.
Se amestecă în yuzu șishiso, dacă se dorește. Pune deoparte sosul miso alb.
Aduceți restul de 1 1/2 linguri de sake doarpentru a fierbe într-o altă cratiță mică.
Se amestecă în miso roșu și restul de 6linguri de zahăr. Pune deoparte sosul miso roșu.
Combinați 4 căni de apă și cratița medie dashi-kombuin. Aduceți doar lasimmer la foc mare, apoi îndepărtați imediat bulionul de pe foc (pentru a preveni ca dashi-kombu să devină amar).
Adăugați bonito; lăsați să stea până când bonito se așează în partea de jos a tigaiei, aproximativ 20 de minute.
Se strecoară bulionul în cratiță mare.
Se amestecăsos de soia și mirin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute pentru a amesteca arome. Puneți bulionul deoparte.
Aliniați foaia de copt cu margini mari cufolie.
Tăiați tofu în dreptunghiuri de 2 x 1 x 1/2 inch.
Adăugați dreptunghiuri de tofu în bulion și simmerover la foc mediu-mic 10 minute la flavortofu. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați cu grijă dreptunghiurile de catifea și așezați-le pe foaia de coacere pregătită. Super tofu. Faceți înainte: sosuriși tofu se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați la temperatura camerei.
Preîncălziți broilerul. Începând de la 1 capăt scurt al tofu, introduceți frigăruia prin centru, extinzându-se la capătul scurt opus. Repetați cu restultofu și frigarui.
Periați jumătate din bucățile de tofu (numai deasupra) cu amestec de miso roșu.
Periați bucățile de tofu rămase (numai deasupra) cu amestec whitemiso.
Așezați foaia de folie peste expusăporțiune de frigarui pentru a preveni arderea. Broiltofu la 6 până la 8 inci de la sursa de căldură până la maro auriu și carbonizat în locuri, urmărind îndeaproape,2 până la 4 minute.
Transferați frigăruiela platou.
Se presară cu semințe de susan.