Tofu delicat în sos de miere de caise
Tofu delicat în sos de miere de caise necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 132 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați caise, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca sos. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Degete crocante de tofu cu sos de miere-kalamansi, Caise-Ghimbir A Câștigat Tone Și Sos De Lămâie-Miere, și Cum să gătești: degete vegane de piele tofu crocante cu sos picant de miere-lămâie-ghimbir.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic și amestecați zahărul. Gatiti si amestecati doar pana cand zaharul s-a topit si se rumeneste usor.
Se ia de pe foc și se continuă amestecarea până se caramelizează.
Se amestecă caisele curățate și vanilia. La foc mic, amestecați mierea. Continuați să gătiți și amestecați 5 minute, până se îngroașă.
Aranjați feliile de tofu pe farfurii de desert și stropiți cu sosul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră, până la răcire.
Se servește cu caise feliate pe lateral.