Tofu De Mătase Cu Arpagic Stil Japonez
Silken Tofu cu arpagic stil japonez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 199 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 2 și costă $2.47 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Dacă aveți la îndemână sos de soia, arpagic de usturoi, nori și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ tofu de mătase amestecat , cum se face tofu de mătase amestecat Thailandez, Mapo Tofu (stil japonez), și Tofu răcit, în stil japonez.
Instrucțiuni
Scurgeți Tofu-ul de mătase și tăiați-l în bucăți de mărimea mușcăturii (încercați să nu le rupeți) și puneți-l în 2 boluri individuale. Deoparte-este preferat tofu mătăsos sau moale, dar nu tofu ferm/dur.Spălați arpagicul Chinezesc, îndepărtați mugurii și tăiați partea verde în bucăți de 1 inch pentru a alcătui ceașcă. Apoi se presară în fiecare castron. Deoparte-unii oameni preferă să folosească și mugurii, de asemenea, arpagicul este puțin greu de mușcat, așa că s-ar putea să doriți să le fierbeți sau să le fierbeți în puțin ulei pentru a le face puțin mai moi.
Adăugați sos de soia în fiecare castron, ulei de susan, o notă de ulei de chili (opțional) și bucăți de alge marine.Poftă bună.Trimiteți o corecție