Tofu De Mătase Cu Arpagic Stil Japonez

Tofu De Mătase Cu Arpagic Stil Japonez
Silken Tofu cu arpagic stil japonez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 199 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 2 și costă $2.47 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Dacă aveți la îndemână sos de soia, arpagic de usturoi, nori și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ tofu de mătase amestecat , cum se face tofu de mătase amestecat Thailandez, Mapo Tofu (stil japonez), și Tofu răcit, în stil japonez.

Instrucțiuni

1
Scurgeți Tofu-ul de mătase și tăiați-l în bucăți de mărimea mușcăturii (încercați să nu le rupeți) și puneți-l în 2 boluri individuale. Deoparte-este preferat tofu mătăsos sau moale, dar nu tofu ferm/dur.Spălați arpagicul Chinezesc, îndepărtați mugurii și tăiați partea verde în bucăți de 1 inch pentru a alcătui ceașcă. Apoi se presară în fiecare castron. Deoparte-unii oameni preferă să folosească și mugurii, de asemenea, arpagicul este puțin greu de mușcat, așa că s-ar putea să doriți să le fierbeți sau să le fierbeți în puțin ulei pentru a le face puțin mai moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați sos de soia în fiecare castron, ulei de susan, o notă de ulei de chili (opțional) și bucăți de alge marine.Poftă bună.Trimiteți o corecție
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ulei De ChiliUlei De Chili
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Alge MarineAlge Marine
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista