Tofu de Chili glazurat cu Ramen

Rețeta glazurată Chili Tofu cu Ramen ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.55 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 417 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți frunze de spanac, qt. bulion de pui, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tofu glazurat cu Chili peste sparanghel și orez, Tofu dulce glazurat cu chili cu Bok Choy - bucătăria de testare a Americii, și Supă Rapidă De Tăiței Ramen Cu Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulionul, 2 căni de apă, ghimbirul, usturoiul și 3 linguri. sos de soia într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu; gatiti 10 minute.
Se amestecă restul de 1 lingură. sos de soia și 1 lingură. sos de chili într-un castron mic; puneți amestecul deoparte.
Tăiați tofu transversal în 8 plăci, fiecare 1/2 in. gros.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Gatiti tofu, intorcand o data, pana se rumeneste usor, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc; se toarnă amestecul de soia-chili peste tofu și se întoarce ușor pentru a acoperi.
Adăugați tăiței și morcovi în bulion și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, 3 până la 4 minute. Se amestecă spanacul și se gătește doar până se ofilesc. Puneți tăiței, bulion și legume în boluri și acoperiți fiecare cu 2 plăci de tofu.
Stropiți tofu cu mai mult sos de chili, dacă doriți.
* Disponibil refrigerat la magazinele alimentare bine aprovizionate și piețele asiatice.