Tofu cu verdeață uscată și murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tofu cu verdeață uscată și murată. Această rețetă servește 4. O porție conține 164 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți aproximativ apă, anason stelat, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, vegan și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verde Tibetan Cu Tofu (Tse Tofu), Tăiței Dan Dan cu verdeață de muștar Murat, și Verdeață murată cu ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cubați tofu în bucăți de 1 inch.
Încălziți vasul de fiert cu ulei și adăugați tofu, rumenindu-se câteva minute pe fiecare parte până când tofu se rumeneste ușor.
Între timp, rehidratați mei cai într-un castron cu apă rece, timp de 10 minute sau până când aglomerările s-au desfășurat.
Adăugați mei cai și restul ingredientelor în vasul de fiert.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi tofu, aproximativ 1 cană. Aduceți lichidul la fierbere și apoi reduceți la foc mic constant timp de 15 până la 20 de minute sau până când lichidul aproape a fiert.
Adăugați mai mult zahăr sau sos de soia, după cum este necesar.
Se servește fierbinte sau călduț.