Tofu cu roșii și oțet Balsamic
Tofu cu roșii și oțet Balsamic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 157 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de praf de usturoi, ceapă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Încercați Roșii marinate cu busuioc și oțet Balsamic, Cireșe Cu Oțet Balsamic, și Oțet Balsamic De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați felii de tofu între două prosoape curate; lăsați tofu să se scurgă, aproximativ 10 minute.
Tăiați tofu în bucăți de mărimea mușcăturii și transferați într-un castron. Se amestecă roșiile și oțetul balsamic; marinați timp de 20 de minute.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ardeii grași și ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați amestecul de tofu, praful de usturoi și sarea. Acoperiți și reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți până se încălzește, aproximativ 5 minute mai mult.