Tofu Cu Piper Negru
Tofu cu piper negru este un vegetarian felul principal. O porție conține 745 calorii, 31g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,58 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper grosolan, ghimbir, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tofu Cu Piper Negru, Tofu Cu Piper Negru, și Tofu Cu Piper Negru.
Instrucțiuni
Se toarnă suficient ulei într-o tigaie mare sau wok pentru a veni cu 1/4 inch în sus și se încălzește.
Tăiați tofu în cuburi mari, aproximativ 1 x 1 inch. Aruncați-le în niște amidon de porumb și scuturați excesul, apoi adăugați la uleiul fierbinte. (Va trebui să prăjiți bucățile de tofu în câteva loturi, astfel încât să nu se toacă în tigaie.) Prăjiți, întorcându-le în timp ce mergeți, până când sunt aurii peste tot și au o crustă subțire. Pe măsură ce sunt gătite, transferați-le pe prosoape de hârtie.
Scoateți uleiul și orice sediment din tigaie, apoi puneți untul în interior și topiți-l.
Adăugați șalotele, ardeii iute, usturoiul și ghimbirul. Saut la foc mic pana la mediu timp de aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana cand ingredientele au devenit stralucitoare si sunt complet moi. Apoi, adăugați sosurile de soia și zahărul și amestecați, apoi adăugați piperul negru zdrobit.
Adăugați tofu pentru a-l încălzi în sos timp de aproximativ un minut. La final, amestecați ceapa verde.
Se servește fierbinte, cu orez aburit.
Retipărit cu permisiunea Plenty De Yotam Ottolenghi, (C) 2011 Chronicle Books