Tofu crocant cu tăiței
Tofu crocant cu tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 579 calorii, 16g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, ulei de canolan, tăiței udon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fidea Singapore cu tofu crocant, Tofu Crocant Și Tăiței De Orez În Sos De Nucă De Cocos Curry Roșu, și Fidea cu Tofu și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță cu apă la fiert.
Adăugați udonul și gătiți până se înmoaie, 5 minute; scurgere. Aruncați cu 1 linguriță de ulei de canola.
Între timp, puneți panko-ul într-o pungă de plastic mare, resigilabilă și zdrobiți-l în firimituri fine. Într-un castron puțin adânc, aruncați ușor tofu cu gălbenușul de ou.
Transferați tofu în pungă și acoperiți cu panko.
Încălziți restul de 1/2 cană de ulei într-un wok până la fumat.
Adăugați tofu și prăjiți la foc mare până când sunt crocante, 2 până la 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Se toarnă tot uleiul, cu excepția a 1/4 cană și se readuce wok-ul la foc mare.
Adăugați ciupercile și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați ghimbirul, usturoiul și bok choy și amestecați timp de 5 minute.
Adăugați sosurile udon și oyster și hoisin și amestecați timp de 2 minute.
Adăugați tofu și aruncați.
Transferați într-un castron și serviți.