Tofu Crocant Cu Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tofu crocant cu legume. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 753 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, morcovi, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Rulouri crocante de primăvară cu Tofu picant, legume și nuci prăjite, Tofu negru crocant, și Tofu De Susan Crocant.
Instrucțiuni
Aliniați o farfurie mare cu mai multe straturi de prosoape de hârtie. Aranjați feliile de tofu deasupra într-un singur strat, apoi acoperiți cu mai multe prosoape de hârtie și așezați o altă farfurie deasupra; lăsați să se scurgă 5 minute. Condimentează tofu-ul cu sare și piper; frecați cu 1 1/2 linguri amidon de porumb.
Bateți coaja de lămâie, 1/2 cană de apă, 1/2 linguriță de sare și restul de 1/2 lingură de amidon de porumb într-un bol; deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la foarte fierbinte.
Adăugați tofu și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie.
Adăugați albușurile de scallion și ghimbirul și gătiți 30 de secunde.
Adăugați ciupercile și morcovii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați mazărea și 1/4 linguriță de sare; gatiti, amestecand, inca 4 minute.
Bateți amestecul de coajă de lămâie, adăugați-l în tigaie și fierbeți 2 minute. Se amestecă verdele de scallion. Între timp, pregătiți orezul așa cum direcționează eticheta.
Se servește cu tofu și legume.
Sursă foto: Johnny Miller