Tofu cald cu sos picant de usturoi

Tofu cald cu sos picant de usturoi
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Tofu cald cu sos picant de usturoi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 56 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de semințe de susan, fulgi de ardei roșu coreeni grosieri, tofu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tofu Cald Cu Sos Picant De Usturoi, Tofu de mătase cald picant cu salată de țelină și coriandru, și Tofu prăjit în tigaie cu sos picant de lămâie (Tofu Nuong Xa).

Instrucțiuni

1
Clătiți cu grijă tofu, apoi acoperiți cu apă rece într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se menține cald, acoperit, la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Între timp, tocați și zdrobiți usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare. Se amestecă împreună cu ingredientele rămase (cu excepția tofu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Carne MăcinatăCarne Măcinată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Chiar înainte de servire, ridicați cu grijă tofu din cratiță cu o spatulă mare și scurgeți pe prosoape de hârtie. Se usucă ușor, apoi se transferă pe o farfurie mică. Puneți puțin sos peste tofu și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
* Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Tofu poate fi menținut cald până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista