Tofu ars cu legume Gingered
Tofu ars cu legume Gingered ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 238 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Un amestec de tofu extrafirm, oțet de orez, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici De Mare Tocite Cu Mazăre Gingered Pur Oquste Și Gremolata Cilantro, Legume Gingered Peste Orez Brun, și Supă de pui Gingered cu Soban și legume.
Instrucțiuni
Așezați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; lăsați să stea 10 minute.
Tăiați tofu în cuburi de 1 inch.
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Adăugați 1/4 linguriță de sare la orez; puf cu o furculiță.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul, ghimbirul și ardeiul gras în tigaie; sotati timp de 3 minute. Se amestecă 3/4 cană de ceapă, oțet și sos de soia; gătiți timp de 30 de secunde.
Scoateți din tigaie. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie; recoatați tigaia cu spray de gătit.
Așezați tigaia la foc mediu-mare.
Presărați tofu cu restul de 1/2 linguriță de sare și piper negru.
Adăugați tofu în tigaie; gătiți 8 minute sau până devin aurii, transformându-se în maro pe toate părțile. Întoarceți amestecul de ardei gras în tigaie și gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine.
Amestecă amestecul de tofu cu restul de 1 linguriță de ulei; se acoperă cu semințe de susan.
Serviți amestecul de tofu cu orez; se acoperă cu varză și restul de 1/4 cană de ceapă.