Tofu ars cu fasole verde și sos asiatic de nucă de cocos
Nevoie de o felul principal vegan? Tofu prăjit cu fasole verde și sos asiatic de nucă de cocos ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 732 calorii, 16g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir, sos de soia, caju prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Epicurious are 167 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Tofu ars cu fasole verde și sos asiatic de nucă de cocos, Ton ars cu aromă asiatică cu fasole verde, și Tofu curry cu nucă de cocos cu fasole verde și orez cu nucă de cocos.
Instrucțiuni
1
Înjumătățiți tofu pe lungime, apoi tăiați transversal în felii groase de 1/2 inch și uscați bine. Puneți 1 lingură de sos de soia într-un vas larg de mică adâncime, apoi adăugați tofu, întorcându-se la strat și lăsați să stea 10 minute. Pat tofu uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați tofu în 1 strat și gătiți, răsturnând o dată, până când tofu se rumeneste, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați cu o lingură cu fante pe o farfurie mare, rezervând ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
4
Adăugați usturoi, ghimbir și fulgi de ardei roșu în tigaie și saut, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adaugă fasolea, ardeiul gras și sarea și saut-ul, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Fasole
Sare
6
Se amestecă laptele de cocos și lingura rămasă sos de soia și se aduce la fierbere, apoi se fierbe, neacoperit, până când fasolea este fragedă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Sos De Soia
Fasole
7
Transferați legumele folosind o lingură cu fante pe farfurie cu tofu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
8
Sosul se fierbe până se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se toarnă sosul peste legume și tofu.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.