Tofu ars cu fasole verde și sos asiatic de nucă de cocos

Nevoie de o felul principal vegan? Tofu prăjit cu fasole verde și sos asiatic de nucă de cocos ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 732 calorii, 16g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir, sos de soia, caju prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Epicurious are 167 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Tofu ars cu fasole verde și sos asiatic de nucă de cocos, Ton ars cu aromă asiatică cu fasole verde, și Tofu curry cu nucă de cocos cu fasole verde și orez cu nucă de cocos.
Instrucțiuni
Înjumătățiți tofu pe lungime, apoi tăiați transversal în felii groase de 1/2 inch și uscați bine. Puneți 1 lingură de sos de soia într-un vas larg de mică adâncime, apoi adăugați tofu, întorcându-se la strat și lăsați să stea 10 minute. Pat tofu uscat.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați tofu în 1 strat și gătiți, răsturnând o dată, până când tofu se rumeneste, aproximativ 6 minute în total.
Transferați cu o lingură cu fante pe o farfurie mare, rezervând ulei în tigaie.
Adăugați usturoi, ghimbir și fulgi de ardei roșu în tigaie și saut, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă fasolea, ardeiul gras și sarea și saut-ul, amestecând, 1 minut.
Se amestecă laptele de cocos și lingura rămasă sos de soia și se aduce la fierbere, apoi se fierbe, neacoperit, până când fasolea este fragedă, aproximativ 6 minute.
Transferați legumele folosind o lingură cu fante pe farfurie cu tofu.
Sosul se fierbe până se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se toarnă sosul peste legume și tofu.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.