Toffee Engleză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați caramele englezești. Această rețetă servește 40. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 89 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Toffee Engleză, Toffee Engleză, și Toffee Engleză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți generos o foaie de prăjituri.
Puneți untul, zahărul și apa într-o tigaie grea sau tigaie la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere, amestecând constant cu o lingură de lemn, aproximativ 10 minute.
Scoateți lingura din tigaie și gătiți într-o etapă foarte fragilă (300 de grade până la 310 grade F pe un termometru cu bomboane). Sau, faceți un test de apă rece: bomboanele se vor separa în fire dure și fragile atunci când sunt aruncate în apă rece.
Se ia de pe foc și se adaugă nuci în amestec.
Adăugați vanilie și sare.
Se toarnă pe foaia de cookie pregătită și se întinde la o grosime de 1/4 inch. Se răcește ușor, se acoperă cu chipsuri de ciocolată sau batoane de ciocolată și se întinde pe măsură ce se topește. Se răcește complet și se rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș.