Nevoie de o supă fără gluten și vegană? Tocanita vegană ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 205 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, apă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este excelent. Tocană vegană Braziliană bogată cu conopidă, caju și tocană de lapte de cocos, Tocană Vegană, și Tocană De Linte Roșie Vegană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare la foc mediu-mare, combinați ceapa, morcovii, cartofii, păstârnacul, Napul, orezul, piperul, chimenul, sarea și apa. Se fierbe până când legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute, adăugând mai multă apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cartofi
Morcov
Păstârnac
Piper
Nap
Chimen
Ceapă
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura