Tocană ușor Ropa Vieja

Tocană ușor Ropa Vieja
Reteta Easy Ropa Vieja Stew se poate face in aproximativ 6 ore si 25 de minute. O porție conține 409 calorii, 26 g de proteine și 19 g de grăsimi. Pentru 1,93 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână granule de bulion de vită, orez, ardei jalapeno și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor din America Centrală. Cu un scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați tocanita cubaneză Ropa Vieja, Ropa Vieja - tocană cubaneză de carne și tocană cubaneză cu carne (Ropa Vieja) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați carnea într-un recipient de 5 litri. Care gateste incet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați ceapa și ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Combinați roșiile, apa, usturoiul, coriandru, bulion de vită, ardei, chimen și oregano; se toarnă peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
500 De Grame De Carne Tocată Premium500 De Grame De Carne Tocată Premium
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Îndepărtați carnea de vită; se răcește ușor. Grasimi degresate din sucurile de gatit; se amestecă în măsline. Tăiați carnea de vită cu două furculițe și întoarceți-o în aragazul lent; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Serviți cu orez dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocana funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista