Tocanita tradițională Chiliană este o fără gluten și fără lactate supă. O porție conține 103 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 64 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți 1/2 qt. bulion de vită, cartofi, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Pui Chiliană, Tocană de pui chiliană cu dovleac și orez sălbatic, și Tocană Tradițională Irlandeză.
Instrucțiuni
1
Aduceți cartofii, dovleceii și bulionul la fiert în oală la foc mediu-mare; se fierbe la foc mic 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Cuțit De Toaletă
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Între timp, gătiți carnea, ceapa și usturoiul în pansament într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 min. sau până când carnea se rumeneste, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Se adaugă în amestecul de cartofi în oală; se amestecă. Simmer 30 min., amestecând ocazional. Se amestecă legumele amestecate; se fierbe 10 min., amestecând ocazional.