Tocană Spaniolă

Tocană Spaniolă
Tocanita spaniolă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 946 calorii, 72g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $6.27 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, busuioc, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Încercați Tocană de fasole spaniolă, Tocană De Chiftele De Curcan Spaniol, și Tocană De Vită Spaniolă Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați busuioc, tarhon și frunze de dafin pe un pătrat de 6 inci de pânză de brânză; legați colțurile de pânză împreună cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Carne de vită brună în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați punga de ierburi, ceapa și următoarele 8 ingrediente; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, 1 oră. Se amestecă ciupercile și măslinele; se fierbe 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Scoateți și aruncați punga cu ierburi.
5
Combinați bulionul și făina într-un borcan; acoperiți bine și agitați energic. Se amestecă în tocană. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Hacienda Lopez De Haro Tempranillo cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind aromele de fructe roșii și lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate56
Revista