Tocană Somerset cu cheddar și piure de pătrunjel

Tocană Somerset cu cheddar și piure de pătrunjel
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia de rețete, tocană Somerset cu cheddar și piure de pătrunjel ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 980 calorii, 35g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 573 de fani. Un amestec de praz, fasole de unt, Cheddar și piure de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 97%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură și tocană Guinness cu piure de conopidă de cheddar alb irlandez, Morcov, praz și piure de pătrunjel, și Creveți Cu Rădăcină De Pătrunjel Și Piure De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți ceapa, usturoiul, morcovul și prazul până se înmoaie, dar nu sunt colorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați roșiile pure, roșiile tocate, fasolea de unt, fasolea flageolet, cidrul, bulionul și cimbru și fierbeți timp de 15-20 de minute până când tocanita s-a îngroșat și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Între timp, dacă adăugați cârnați la orice porție, tăiați fiecare cârnați în 3-4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și rumeniți bucățile timp de 5 minute, apoi amestecați în porții adecvate de tocană și fierbeți ușor pentru timpul de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se servește cu piure.

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Pendulum Cabernet Sauvignon. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Pendulum Cabernet Sauvignon
Pendulum Cabernet Sauvignon
# 82 Wine Spectator Top 100 din 2018aromatice atrăgătoare de piper negru, stejar carbonizat și fructe de pădure întunecate introduc note de cireș van, măr roșu și tutun dulce proaspăt pe gust. Corp mediu și echilibrat, cu o structură tanică suplă.Asociați cu carne la grătar, legume sau pur și simplu savurați lângă pahar.Amestec: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Verdot Mic, 2% Malbec
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista