Tocană Rustică De Aragaz Lent

Rustic Slow Cooker Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 332 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar măcinat, sare și piper, carne de tocană de vită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Tocană Rustică De Gătit Lent De Pui, Tocană rustică de năut cu caise și napi {aragaz lent }, și Supă De Ceapă Rustică Franceză Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați carnea de vită cu sare și piper și puneți-o într-o tigaie la foc mediu. Gatiti pana se rumeneste uniform si scurgeti.
Într-un aragaz lent, amestecați bulionul de vită, consomma de vită condensată, vinul, apa, muștarul și cimbrul.
Puneți carnea de vită în lichid și amestecați cartofii, morcovii și ceapa.
Acoperiți și gătiți 6 ore la scăzut sau 4 ore la mare. Dacă preferați o tocană groasă, amestecați amidonul de porumb și apa împreună și amestecați în aragazul lent cu aproximativ 30 de minute înainte de sfârșitul timpului de gătit. Se amestecă ocazional până se îngroașă.