Tocană Rustică De Aragaz Lent

Tocană Rustică De Aragaz Lent
Rustic Slow Cooker Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 332 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar măcinat, sare și piper, carne de tocană de vită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Tocană Rustică De Gătit Lent De Pui, Tocană rustică de năut cu caise și napi {aragaz lent }, și Supă De Ceapă Rustică Franceză Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați carnea de vită cu sare și piper și puneți-o într-o tigaie la foc mediu. Gatiti pana se rumeneste uniform si scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Într-un aragaz lent, amestecați bulionul de vită, consomma de vită condensată, vinul, apa, muștarul și cimbrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Puneți carnea de vită în lichid și amestecați cartofii, morcovii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Acoperiți și gătiți 6 ore la scăzut sau 4 ore la mare. Dacă preferați o tocană groasă, amestecați amidonul de porumb și apa împreună și amestecați în aragazul lent cu aproximativ 30 de minute înainte de sfârșitul timpului de gătit. Se amestecă ocazional până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate37
Revista