Tocană rotundă de vită cu aragaz lent este o lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, făină, porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Așezați făina într-un castron puțin adânc și amestecați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Presărați carnea de vită cu mai multă sare și piper negru. Apăsați cuburile de vită în făina condimentată și atingeți excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți cuburile de vită până se rumenesc pe toate părțile, lucrând în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați carnea de vită rumenită într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Așezați ciupercile, ceapa și morcovul în tigaie cu ultimul lot de carne; așezați în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se toarnă aproximativ 1 cană de bulion de vită în tigaie și se amestecă pentru a dizolva bucățile maro rămase în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se toarnă în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
8
Într-o cratiță la foc mediu, bateți bulionul de vită rămas cu amestecul de sos uscat până se omogenizează. Aduceți sosul la fierbere, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se amestecă sosul în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Se amestecă cartoful, mazărea congelată, porumbul, fasolea lima și fasolea verde. Dacă preferați un sos mai gros, amestecați crema de supă de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Ciuperci
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Așezați capacul pe aragaz, puneți la foc mic și gătiți până când carnea de vită este foarte fragedă, aproximativ 4 ore. Puteți găti tocană până la 8 ore, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă