Friptura de vită portugheză a mamei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 356 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 60 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper măcinat, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este minunat. Încercați Tocană De Pește Portugheză, Tocană de pescar Portugheză, și Tocană De Pește Portugheză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un vas la foc mediu-mare. Praf carnea de vită cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați carnea de vită, usturoiul, frunzele de dafin și piperul în vas; gătiți până când carnea de vită se rumeneste; condimentați cu sare și gătiți până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Usturoi
Piper
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați ceapa, ardeiul verde, morcovul și ardeiul; gătiți până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă Roșia, vinul, apa și pătrunjelul. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pătrunjel
Morcov
Tomate
Ceapă
Apă
Vin
4
Se amestecă cartofii roșii, cartofii dulci și fasolea verde; continuați să gătiți până când cartofii sunt ușor străpunși cu o furculiță, aproximativ 45 de minute.