Tocană picantă de porc cu năut și cârnați

Tocană picantă de porc cu năut și cârnați
Tocanita picantă de porc cu năut și cârnați necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 1,64 USD pe porție. Acest fel principal are 378 calorii, 29G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 723 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Este perfect pentru Iarna. Un amestec de apă, legături de cârnați, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tocană picantă de arahide cu orez și naut, Tocană de porc cu năut și cartofi dulci, și Vindaloo De Porc (Tocană Picantă De Porc Goanese) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se rumenesc bucățile de umăr de porc în ulei de măsline, se presară sare: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi pentru a vă asigura că nu înghesuiți tigaia, rumeniți bucățile de umăr de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Dacă există o parte grasă a unei bucăți de carne de porc, puneți acea parte în jos pe tigaie pentru a ajuta la eliminarea grăsimii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați puțină sare peste carnea de porc în timp ce gătește. Odată rumenit, puneți deoparte într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Saut ceapă, morcovi, usturoi: odată ce bucățile de porc s-au rumenit și au fost scoase din tigaie, scurgeți toate, cu excepția a câteva linguri de grăsime din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa și morcovii tocați în tigaie. Se amestecă bine și se răzuie orice bucăți de pe fundul vasului. Gatiti la foc mediu-mare pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați carne de porc rumenită, cârnați, roșii, apă, paprikas, sare, apoi fierbeți 2 ore: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Adăugați carnea de porc, cârnații, roșiile zdrobite și apa, apoi amestecați pentru a combina. Se amestecă diferitele paprikas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Aduceți la foc mic și gătiți timp de cel puțin 2 ore sau până când umărul de porc se topește în gură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
12
Tăiați legăturile de cârnați și reveniți în oală, adăugați naut, pătrunjel: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Scoateți cârnații din oală și tăiați-i în bucăți, apoi readuceți-i în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Adăugați nautul și pătrunjelul, amestecați bine și reglați sarea după gust. Gatiti 5 minute mai departe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
15
Excelent servit cu pâine crustă și vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Rodney strong Knights Valley Estate Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Rodney Strong Knights Valley Estate Cabernet Sauvignon
Rodney Strong Knights Valley Estate Cabernet Sauvignon
Cabernetul Knights Valley 2015 este profund colorat și plin de arome de mure zdrobite, prune întunecate picante și zmeură sălbatică. Straturile complexe de condimente și ciocolată de pe gust sunt încadrate în taninuri bogate, catifelate, cu un finisaj lung persistent. Bucurați-vă cu mezeluri, pizza de pui la grătar, friptură la grătar cu ciuperci și carne de porc prăjită.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate30
Revista