Tocană Picantă De Linte De Roșii

Tocană Picantă De Linte De Roșii
Tocanita picantă de linte de roșii este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 8 porții cu 202 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de roșii, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Tocană Picantă De Linte Roșie Etiopiană, Tocană De Linte Picantă Din India De Sud, și Lent Aragaz lent și tocană de cârnați picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare de supă peste mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și inclusiv ardeiul. Gatiti si amestecati, 3 minute, sau pana cand sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
3
Adăugați ingredientele rămase și aduceți la fierbere.Reduceți căldura la foc mic. Fierbeți 30 până la 35 de minute sau până când lintea și cartofii sunt fragede.Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
LinteLinte
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista