Tocanita picantă de linte de roșii este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 8 porții cu 202 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de roșii, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Tocană Picantă De Linte Roșie Etiopiană, Tocană De Linte Picantă Din India De Sud, și Lent Aragaz lent și tocană de cârnați picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare de supă peste mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și inclusiv ardeiul. Gatiti si amestecati, 3 minute, sau pana cand sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Adăugați ingredientele rămase și aduceți la fierbere.Reduceți căldura la foc mic. Fierbeți 30 până la 35 de minute sau până când lintea și cartofii sunt fragede.Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Linte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă