Tocanita picantă de linte de roșii este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 8 porții cu 202 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de roșii, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Tocană Picantă De Linte Roșie Etiopiană, Tocană De Linte Picantă Din India De Sud, și Lent Aragaz lent și tocană de cârnați picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare de supă peste mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și inclusiv ardeiul. Gatiti si amestecati, 3 minute, sau pana cand sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Adăugați ingredientele rămase și aduceți la fierbere.Reduceți căldura la foc mic. Fierbeți 30 până la 35 de minute sau până când lintea și cartofii sunt fragede.Condimentează după gust cu sare.