Tocană picantă de dovlecei de iarnă cu fasole Pinto și porumb
Tocanita picantă de dovlecei de iarnă cu fasole Pinto și porumb este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 197 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole pinto, coriandru măcinat, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de dovleac de iarnă cu fasole Pinto și porumb, Chili de fasole Pinto cu porumb și dovlecei de iarnă, și Tocanita de fasole Pinto cu aragaz lent cu Jalapeimbolbo-Galuste de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare, antiaderent, la foc mediu-mare.
Se adaugă suc de fructe și ceapă, și saut 5 minute.
Adăugați 1 cană de apă și următoarele 4 Ingrediente (1 cană de apă prin chipotle); acoperiți și gătiți 5 minute.
Adăugați 1 1/2 căni de apă, sare, roșii și pastă de roșii; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute.
Adăugați porumbul și fasolea; acoperiți și gătiți 15 minute.