Tocană Osso Buco cu mămăligă picantă
Osso Buco tocană cu mamaliga picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 794 calorii, 58G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,92 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 25 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de morcovi, roșii conservate, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mamaliga ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Mămăligă Cu Lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Osso Buco De Miel Cu Mămăligă Cremoasă, Carne de porc Osso Buco cu Polentan și Gremolata, și Osso Buco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați uleiul. Condimentați carnea de tocană cu sare și piper, după gust și dragați în făină, scuturând orice exces.
Adăugați carnea de tocană în tigaie și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Scoateți carnea din tigaie și puneți-o deoparte pe o farfurie.
Turnați bulionul de pui sau stocul în tigaie pentru a degrada și răzui toate bucățile maronii de pe fund. Opriți focul și lăsați-l să stea.
La manșonul unui aragaz lent de 5 litri adăugați jumătate din legumele tocate și cuibăriți jumătate din carne deasupra.
Adăugați legumele rămase, carnea rămasă, roșiile, usturoiul, bulionul din tigaie și cimbrul. Condimentează cu sare și piper, după gust. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore.
Cu aproximativ 5 minute înainte ca tocanul să fie gata, faceți polenta conform instrucțiunilor pachetului.
Adăugați un vârf de sare și fulgii de ardei roșu în apă înainte de a adăuga polenta. Odată ce mămăliga s-a îngroșat, îndepărtați-o de pe foc, amestecați brânza și untul și bateți până se omogenizează.
Pentru a servi, puneți o lingură mare de polenta pe fiecare farfurie. Se acoperă cu o parte din tocană și se ornează cu câteva frunze proaspete de cimbru, dacă se dorește, (rezervați 1 1/2 căni de tocană pentru rețeta rotundă 2 Osso Buco Calzones)