Tocană Minestrone Fără Gluten Cu Aragaz Lent

Slow-Cooker fără gluten Minestrone Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 362 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 19 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de fasole garbanzo, pastă de roșii, macaroane de cot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare includ Pui cu unt cu aragaz lent fără lactate (și fără gluten!), Tocană De Vită Fără Gluten-Metoda Oalei Sub Presiune, și Chiftele Cu Aragaz Lent Fără Gluten.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, gătiți cârnații la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când nu mai este roz; scurgere. Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, amestecați cârnații și toate ingredientele rămase, cu excepția macaroanelor și brânzei.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6 ore.
Se amestecă macaroane în aragaz lent. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti aproximativ 20 de minute mai mult sau pana cand macaroanele sunt fragede.