Tocană mexicană afumată de chiftele
Tocanita mexicană afumată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.41 pe portie. Acest fel principal are 680 calorii, 42G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 185 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ulei de măsline, pesmet, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană De Pui Mexicană Fumurie, Tocană De Kafta (Tocană De Chiftele Din Orientul Mijlociu), și Supă Mexicană De Chiftele.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare. Gatiti ceapa timp de 8-10 minute pana se inmoaie, apoi scoateti-o din tigaie.
Între timp, așezați tocatul, pesmetul, condimentele și pasta de chipotle într-un castron, condimentați generos și amestecați bine.
Rulați amestecul în 20 de chiftele de dimensiuni de nucă.
Adăugați uleiul rămas în tigaie și prăjiți chiftelele timp de aproximativ 8 minute până se rumenesc peste tot.
Între timp, gătiți orezul urmând instrucțiunile ambalajului. Întoarceți ceapa în tigaie, adăugând roșiile, precum și o cutie plină cu apă. Se fierbe timp de 5 minute, apoi se adaugă boabele de rinichi și se fierbe încă 10 minute, până când sosul s-a îngroșat și chiftelele sunt fierte. Condimentează chiftelele, împrăștie cu coriandru și servește cu orezul.