Tocană mexicană afumată de chiftele

Tocană mexicană afumată de chiftele
Tocanita mexicană afumată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.41 pe portie. Acest fel principal are 680 calorii, 42G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 185 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ulei de măsline, pesmet, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană De Pui Mexicană Fumurie, Tocană De Kafta (Tocană De Chiftele Din Orientul Mijlociu), și Supă Mexicană De Chiftele.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare. Gatiti ceapa timp de 8-10 minute pana se inmoaie, apoi scoateti-o din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, așezați tocatul, pesmetul, condimentele și pasta de chipotle într-un castron, condimentați generos și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChipotlePastă De Chipotle
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Rulați amestecul în 20 de chiftele de dimensiuni de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Adăugați uleiul rămas în tigaie și prăjiți chiftelele timp de aproximativ 8 minute până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Între timp, gătiți orezul urmând instrucțiunile ambalajului. Întoarceți ceapa în tigaie, adăugând roșiile, precum și o cutie plină cu apă. Se fierbe timp de 5 minute, apoi se adaugă boabele de rinichi și se fierbe încă 10 minute, până când sosul s-a îngroșat și chiftelele sunt fierte. Condimentează chiftelele, împrăștie cu coriandru și servește cu orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Hall Coeur Cabernet Sauvignon. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Sala Coeur Cabernet Sauvignon
Sala Coeur Cabernet Sauvignon
De culoare granat profund, acest vin are un buchet emanat de zmeură mărăcină și violete africane stratificate cu note de butoi de caramel și caramel. Pruna neagră bogată și cireșul negru sunt în fruntea palatului, în timp ce o mineralitate subiacentă a plumbului creion completează textura îndrăzneață, fermă și corpul complet.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Bucătăriimexican
Revista