Tocană marocană de sfeclă, dovlecei și ridichi

Tocană marocană de sfeclă, dovlecei și ridichi
Nevoie de o curs principal fără lactate și vegetarian? Tocană marocană de sfeclă, dovlecei și ridichi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,54 USD pe porție. O porție conține 469 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți ridichi, naut, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma năutul, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Dovlecei În Stil Marocan, Tocană marocană de dovlecei și năut, și Tocană Marocană De Dovlecei Și Năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tocană: 1pregătiți dovleceii: îndepărtați pielea cu un cojitor de legume. Tăiați partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Suc De FructeSuc De Fructe
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Tăiați gâtul de la bulbul de squash. Înjumătățiți fiecare bucată pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
3
Tăiați dovleceii în cuburi de 1/2 inch și dați deoparte. (Veți avea nevoie de aproximativ 3 1/2 căni. Salvați orice dovleac rămas pentru o altă utilizare.)2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
4
Încălziți uleiul într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați usturoiul, sarea măsurată, coriandrul, chimenul și boiaua și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand usturoiul si condimentele sunt parfumate, aproximativ 1 minut.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
CondimenteCondimente
ChimenChimen
SareSare
7
Adăugați sfecla, apa și harissa și amestecați pentru a combina. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când sfecla se înmoaie ușor, aproximativ 10 minute.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
SfeclăSfeclă
ApăApă
8
Adăugați dovleceii, ridichile, nautul, stafidele și mierea și amestecați pentru a combina. Întoarceți amestecul la foc mic și reduceți focul la minim. Se fierbe la foc mic, amestecând la fiecare 10 minute și asigurându-vă că amestecați până la fundul oalei pentru a roti legumele uniform, până când legumele sunt fragede, dar își păstrează forma, aproximativ 45 de minute.5gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
NăutNăut
RidicheRidiche
StafideStafide
Suc De FructeSuc De Fructe
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se ia de pe foc și se amestecă lămâia conservată sau coaja de lămâie.Pentru servire: 1lingura tocanita peste cuscus si presara cu migdale si coriandru. Treceți Harissa suplimentară pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
CuscusCuscus
MigdaleMigdale
HarissaHarissa
TocanăTocană
10
Distribuie Această Rețetă
11
Print
12
E-mail
13
Salva (106)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista