Tocană de pui Italian ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 569 calorii, 22g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un curs principal destul de ieftin pentru Toamna. Un amestec de roșii înăbușite, legume, paste rigatoni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tocană Italiană De Pui, Linte Italiană Și Tocană De Pui, și Tocană Italiană De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți puiul, roșiile, legumele și usturoiul într-un aragaz lent. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 4 până la 5 ore. Cu aproximativ 35 de minute înainte de terminarea gătitului, tocați top cu paste nefierte; nu amestecați. Acoperiți și terminați gătitul. Pastele vor îngroșa tocanul în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă