Tocană italiană de năut

Tocană italiană de năut
Dacă aveți aproximativ 50 minute pentru a petrece în bucătărie, tocană de năut Italian ar putea fi un extraordinar fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție conține 362 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită naut, roșii prune, ulei de măsline și pătrunjel. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Rețete similare includ Tocană De Năut, Tocană De Năut, și Tocană De Năut.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii in apa clocotita sarata timp de 15-20 de minute pana se inmoaie. Între timp, răsturnați spanacul într-o strecurătoare sau sită, turnați apă clocotită peste el din ibric, astfel încât spanacul să se ofilească, apoi țineți-l sub robinetul rece până când se răcește. Se agită bine și se lasă să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Scurgeți cartofii și tăiați-i în zaruri de 1cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Încălziți uleiul de măsline ușor într-o tigaie mare și gătiți ceapa și usturoiul la foc mic timp de 3-4 minute până când sunt moi și translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline UșorUlei De Măsline Ușor
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ardeii iute și vinul, răsturnați jumătate din roșii și gătiți la foc moderat până când aproape tot vinul s-a evaporat. Se amestecă năutul, cartofii tăiați cubulețe și spanacul și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați sucul de lămâie, pătrunjelul, menta, uleiul de măsline extravirgin și roșiile rămase. Condimentează cu sare și piper după gust. Dacă tocanita pare puțin uscată, adăugați un strop de apă sau bulion de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew poate fi asociat cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Puteți încerca Nickel & Nickel Quicksilver Cabernet Sauvignon. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 120 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Quicksilver Cabernet Sauvignon
Nickel & Nickel Quicksilver Cabernet Sauvignon
Un pop uimitor de fructe roșii—semnătura acestei podgorii—deschide această epocă decadentă, concentrată. Quicksilver 2015 are arome de fructe ușor mai întunecate decât vintage-ul precedent, păstrând în același timp notele suculente de cireșe și prune pe care trebuie să le iubiți de pe acest site Western Rutherford. Notele florale elegante și o aciditate naturală îmbucurătoare luminează palatul, în timp ce taninurile bogate poartă aromele într-un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista