Tocană italiană de năut
Dacă aveți aproximativ 50 minute pentru a petrece în bucătărie, tocană de năut Italian ar putea fi un extraordinar fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție conține 362 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită naut, roșii prune, ulei de măsline și pătrunjel. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Rețete similare includ Tocană De Năut, Tocană De Năut, și Tocană De Năut.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita sarata timp de 15-20 de minute pana se inmoaie. Între timp, răsturnați spanacul într-o strecurătoare sau sită, turnați apă clocotită peste el din ibric, astfel încât spanacul să se ofilească, apoi țineți-l sub robinetul rece până când se răcește. Se agită bine și se lasă să se scurgă.
Scurgeți cartofii și tăiați-i în zaruri de 1cm.
Încălziți uleiul de măsline ușor într-o tigaie mare și gătiți ceapa și usturoiul la foc mic timp de 3-4 minute până când sunt moi și translucide.
Adăugați ardeii iute și vinul, răsturnați jumătate din roșii și gătiți la foc moderat până când aproape tot vinul s-a evaporat. Se amestecă năutul, cartofii tăiați cubulețe și spanacul și se fierbe 5 minute.
Adăugați sucul de lămâie, pătrunjelul, menta, uleiul de măsline extravirgin și roșiile rămase. Condimentează cu sare și piper după gust. Dacă tocanita pare puțin uscată, adăugați un strop de apă sau bulion de legume.