Tocană Italiană De Cârnați Înăbușită

Tocană Italiană De Cârnați Înăbușită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați tocană italiană de cârnați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ceapă, ciuperci cu buton, legături ușoare de cârnați și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Tocană Italiană De Cârnați Înăbușită, Tocană Italiană De Cârnați Înăbușită, și Tocană Italiană De Cârnați.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute sau pana cand este usor moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați link-uri cârnați la tigaie; gatiti 12 - 14 minute sau până când cârnați este rumenit și aproape fierte prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Îndepărtați legăturile de cârnați la placa de tăiere și lăsați-le să se răcească înainte de felierea monedelor. Amestecați morcovii, păstârnacul, ciupercile, țelina și ciorba Elvețiană în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
Chard ElvețianChard Elvețian
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați orzul, roșiile, stocul, vinul, condimentele italiene, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
OrzOrz
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați cârnați feliați în oală. Se amestecă pentru a combina toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Aduceți la fierbere, acoperiți, reduceți focul și continuați să fierbeți până la 1 oră sau până când orzul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
8
Se servește cu pâine italiană crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista