Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați tocană italiană de cârnați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ceapă, ciuperci cu buton, legături ușoare de cârnați și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Tocană Italiană De Cârnați Înăbușită, Tocană Italiană De Cârnați Înăbușită, și Tocană Italiană De Cârnați.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute sau pana cand este usor moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați link-uri cârnați la tigaie; gatiti 12 - 14 minute sau până când cârnați este rumenit și aproape fierte prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uri
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Îndepărtați legăturile de cârnați la placa de tăiere și lăsați-le să se răcească înainte de felierea monedelor. Amestecați morcovii, păstârnacul, ciupercile, țelina și ciorba Elvețiană în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uri
Chard Elvețian
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Adăugați orzul, roșiile, stocul, vinul, condimentele italiene, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Orz
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați cârnați feliați în oală. Se amestecă pentru a combina toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Aduceți la fierbere, acoperiți, reduceți focul și continuați să fierbeți până la 1 oră sau până când orzul este gătit.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.