Reteta tocană de miel irlandez ar putea satisface pofta Europeană în jurul valorii de 2 ore și 45 de minute. O porție conține 641 calorii, 48G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 4.21 pe portie, veți obține un fel principal care servește 10. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. 979 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de făină, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Tocană Irlandeză De Miel, Tocană Irlandeză De Miel, și Tocană Irlandeză De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
3
Puneți mielul, sarea, piperul și făina într-un bol mare de amestecare. Aruncați pentru a acoperi uniform carnea. Carne brună în tigaie cu grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Puneți carnea în oală (lăsați 1/4 cană de grăsime în tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se adaugă usturoiul și ceapa galbenă și se sotează până când ceapa începe să devină aurie. Degajează tigaia cu 1/2 cană de apă și adaugă amestecul de usturoi-ceapă în oala cu bucăți de slănină, bulion de vită și zahăr. Acoperiți și fierbeți timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați morcovi, ceapă, cartofi, cimbru, frunze de dafin și vin în oală. Reduceți căldura și fierbeți acoperit timp de 20 de minute până când legumele sunt fragede.