Tocană irlandeză a lui Rachel Allen

Tocană irlandeză a lui Rachel Allen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană irlandeză a lui Rachel Allen. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 153G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 1218 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $9.59 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați stoc de miel, cartofi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 94 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ciorba de pește Ballycotton a lui Rachel Allen, Pâinea cu sifon maro a lui Rachel Allen, și Midiile lui Rachel Allen cu usturoi și pesmet.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. f (160 buc. c).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați cotletele în jumătate, dar păstrați oasele intacte, deoarece acestea vor da o aromă deosebită.
3
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mediu spre mare sau o caserolă ignifugă. Aruncați carnea și gătiți un minut pe ambele părți, până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Scoateți carnea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați morcovii și ceapa în uleiul fierbinte și gătiți câteva minute, condimentând cu sare și piper. Întoarceți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați stocul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Puneți cartofii, condimentați din nou cu sare și piper și așezați deasupra o crenguță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Acoperiți și coaceți la cuptor timp de 1 1/2 până la 2 ore, până când carnea este foarte fragedă. Când este gătit, turnați lichidul de gătit și lăsați-l să stea un minut până când grăsimea plutește în vârf; adăugarea unui cub de gheață va ajuta la accelerarea acestui lucru. Scoateți grăsimea și turnați sucurile înapoi peste tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați ierburile tocate și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista