Tocană irlandeză a lui Rachel Allen

Tocană irlandeză a lui Rachel Allen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană irlandeză a lui Rachel Allen. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 153G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 1218 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $9.59 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați stoc de miel, cartofi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 94 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ciorba de pește Ballycotton a lui Rachel Allen, Pâinea cu sifon maro a lui Rachel Allen, și Midiile lui Rachel Allen cu usturoi și pesmet.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. f (160 buc. c).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați cotletele în jumătate, dar păstrați oasele intacte, deoarece acestea vor da o aromă deosebită.
3
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mediu spre mare sau o caserolă ignifugă. Aruncați carnea și gătiți un minut pe ambele părți, până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Scoateți carnea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Adăugați morcovii și ceapa în uleiul fierbinte și gătiți câteva minute, condimentând cu sare și piper. Întoarceți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați stocul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Puneți cartofii, condimentați din nou cu sare și piper și așezați deasupra o crenguță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Acoperiți și coaceți la cuptor timp de 1 1/2 până la 2 ore, până când carnea este foarte fragedă. Când este gătit, turnați lichidul de gătit și lăsați-l să stea un minut până când grăsimea plutește în vârf; adăugarea unui cub de gheață va ajuta la accelerarea acestui lucru. Scoateți grăsimea și turnați sucurile înapoi peste tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Adăugați ierburile tocate și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista