Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană irlandeză a lui Rachel Allen. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 153G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 1218 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $9.59 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați stoc de miel, cartofi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 94 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ciorba de pește Ballycotton a lui Rachel Allen, Pâinea cu sifon maro a lui Rachel Allen, și Midiile lui Rachel Allen cu usturoi și pesmet.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. f (160 buc. c).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați cotletele în jumătate, dar păstrați oasele intacte, deoarece acestea vor da o aromă deosebită.
3
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mediu spre mare sau o caserolă ignifugă. Aruncați carnea și gătiți un minut pe ambele părți, până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Scoateți carnea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați morcovii și ceapa în uleiul fierbinte și gătiți câteva minute, condimentând cu sare și piper. Întoarceți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați stocul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Puneți cartofii, condimentați din nou cu sare și piper și așezați deasupra o crenguță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cesti Catei De Usturoi
8
Acoperiți și coaceți la cuptor timp de 1 1/2 până la 2 ore, până când carnea este foarte fragedă. Când este gătit, turnați lichidul de gătit și lăsați-l să stea un minut până când grăsimea plutește în vârf; adăugarea unui cub de gheață va ajuta la accelerarea acestui lucru. Scoateți grăsimea și turnați sucurile înapoi peste tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați ierburile tocate și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional