Tocană Irlandeză
Irish Stew este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 253 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplut cu bacon, cârnați, bere, cartofi, și mai mult, Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, și Tocană irlandeză.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la foc mediu într-un vas mare sau cuptor olandez.
Adăugați bucăți de miel și gătiți, amestecând ușor, până se rumenesc uniform. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați ceapa, morcovii și păstârnacul și gătiți ușor alături de carne timp de câteva minute. Se amestecă în apă. Acoperiți și aduceți la fierbere înainte de a reduce focul la minim. Se fierbe timp de 1 oră sau mai mult, în funcție de tăietura de carne pe care ați folosit-o și dacă este încă fragedă.
Se amestecă cartofii și se fierbe timp de 15 până la 20 de minute, înainte de a adăuga praz și rozmarin. Continuați să fierbeți neacoperit, până când cartofii sunt fragede, dar încă întregi.
Serviți conductele fierbinți în boluri garnisite cu pătrunjel proaspăt.