Tocană Irlandeză

Tocană Irlandeză
Irish Stew este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 253 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplut cu bacon, cârnați, bere, cartofi, și mai mult, Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, și Tocană irlandeză.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la foc mediu într-un vas mare sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați bucăți de miel și gătiți, amestecând ușor, până se rumenesc uniform. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Adăugați ceapa, morcovii și păstârnacul și gătiți ușor alături de carne timp de câteva minute. Se amestecă în apă. Acoperiți și aduceți la fierbere înainte de a reduce focul la minim. Se fierbe timp de 1 oră sau mai mult, în funcție de tăietura de carne pe care ați folosit-o și dacă este încă fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se amestecă cartofii și se fierbe timp de 15 până la 20 de minute, înainte de a adăuga praz și rozmarin. Continuați să fierbeți neacoperit, până când cartofii sunt fragede, dar încă întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Serviți conductele fierbinți în boluri garnisite cu pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista