Tocană grecească de chiftele

Tocană grecească de chiftele
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene în cutia dvs. de rețete, tocană de chiftele grecești ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 3,24 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. O porție conține 474 de calorii, 26 g de proteine și 24 g de grăsimi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este perfect pentru toamna. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Un amestec de ceapă, dovlecel, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 53%. Rețete similare sunt Tocanita Kafta (Tocanita de chiftele din Orientul Mijlociu), Eroul de chifteluțe grecești și Salata de chifteluțe grecești.

Instrucțiuni

1
Puneți bulionul de pui și roșiile într-un cuptor olandez mare sau o oală, acoperiți și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Între timp, puneți ceapa, măslinele, menta, oregano și condimentul pentru plăcintă cu dovleac într-un robot de bucătărie; puls pana se toaca foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
1 Cană De Mentă Proaspătă, Mărar Sau O Combinație Ușor Ambalată1 Cană De Mentă Proaspătă, Mărar Sau O Combinație Ușor Ambalată
Mentă Proaspătă Ușor Ambalată, Mărar Sau O CombinațieMentă Proaspătă Ușor Ambalată, Mărar Sau O Combinație
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați jumătate din amestecul de ceapă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați pâinea în robotul de bucătărie cu amestecul de ceapă rămas și pulsați pentru a forma firimituri umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Transferați într-un castron mare, adăugați carnea de vită și amestecați cu mâinile până când se combină. Se formează 20 de chiftele mici și se adaugă în oală. Gătiți, întorcând chiftelele o dată, până când sunt ferme, aproximativ 3 minute. Se amestecă ușor fasolea și dovlecelul în tocană; gătiți până când dovleceii sunt fragezi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați suc de lămâie după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
6
Fotografie de Christopher Testani

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocana funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Cabernet Sauvignon Waterbrook Reserve cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Waterbrook Reserve Cabernet Sauvignon
Waterbrook Reserve Cabernet Sauvignon
Aromele de cacao și fructe negre sunt urmate de arome de stejar, bazate pe fructe, cum ar fi prunele negre. O priză sănătoasă de taninuri și o aciditate echilibrată fac acest vin plin de corp, cu un final lung și persistent, care arată arome de cafea, coacăze, piele și condimente.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista