Tocană de vânător polonez

Tocană de vânător polonez
Tocanita vânătorului polonez este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Acest fel principal are 599 calorii, 33g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. 1300 de oameni au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de porcini, ulei vegetal, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Bigos (tocană de vânător polonez), Bigos polonez / tocană de vânător, și Dintr-o casă de țară poloneză Bucătărie 's Hunter' s Stew (Bigos) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apă fierbinte de la robinet peste ciupercile uscate și se scufundă timp de 20-40 de minute, sau până se înmoaie. Măcinați sau zdrobiți boabele de ienupăr și boabele de piper negru aproximativ; nu vrei o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Tăiați umărul de porc în bucăți mari, de aproximativ 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
3
Tăiați cârnații în bucăți de dimensiuni similare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Scurgeți varza murată și dați deoparte. Curățați orice murdărie din ciuperci și tăiați-le în bucăți mari; lăsați-le pe cele mici întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Încălziți grăsimea de slănină sau uleiul vegetal într-o oală mare cu capac timp de un minut sau două. Lucrând în loturi, dacă este necesar, rumeniți umărul de porc la foc mediu-mare. Nu aglomerați tigaia. Pune deoparte carnea rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Pune ceapa si varza proaspata in oala si sauteaza timp de cateva minute, amestecand des, pana cand varza este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Presară puțină sare peste ele. Legumele vor degaja multă apă și, atunci când o vor face, folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul oalei. Dacă faceți versiunea pe bază de roșii, adăugați pasta de roșii aici. Odată ce oala este curată și varza și ceapa moi, scoateți-o din oală și puneți-o deoparte cu umărul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați ciupercile și gătiți-le fără ulei suplimentar, amestecând des, până când își eliberează apa. Odată ce o fac, presărați puțină sare pe ciuperci. Când apa a dispărut aproape, adăugați înapoi umărul de porc, amestecul de varză și ceapă și apoi orice altceva, cu excepția prunelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Prune UscatePrune Uscate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Adăugați berea, dacă utilizați, sau sosul de roșii dacă faceți versiunea pe bază de roșii. Se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
10
Nu ar trebui să aveți suficient lichid pentru a scufunda totul. Asta e bine: Bigos este o tocană "uscată" și, în plus, ingredientele vor degaja mai mult lichid pe măsură ce gătesc. Aduceți totul la foc mic, acoperiți oala și gătiți ușor cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Bigos este mai bun cu cât gătește mai mult, dar îl puteți mânca odată ce jaretul de șuncă se destramă. Verificați la 2 ore și apoi la fiecare 30 de minute după aceea. Când jaretul este fraged, pescuiți-l și scoateți carnea și grăsimea din oase aruncați oasele și grăsimea, apoi tocați carnea aproximativ și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Adăugați prunele și gătiți până când sunt fragede, încă cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
13
Bigos este cel mai bine servit simplu, cu pâine de secară și o bere. Dacă doriți puțină lovitură, adăugați muștarul sau hreanul chiar înainte de a-l mânca. Bigos se îmbunătățește și odată cu vârsta, motiv pentru care această rețetă face atât de mult: resturile tale vor fi chiar mai bune decât a fost tocanita în prima zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Pâine De SecarăPâine De Secară
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Inapawine Cabernet Sauvignon cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 75 de dolari pe sticlă.
iNapaWine Cabernet Sauvignon
iNapaWine Cabernet Sauvignon
Senzație imediată de condiment la nas,urmată de cireș negru intens, prune cu indicii de boabe de piper. Alcoolul mare este evident, dar nu l-aș numi copleșitor în acest sens. Ea face pentru o" bombă de fructe " de un început la acest taxi gustoase. Toate în toate un spectacol puternic.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Revista