Dacă aveți despre 45 minute pentru a petrece în bucătărie, tocană Hunter ar putea fi un remarcabil fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție conține 1263 calorii, 49G de proteine, și 95g de grăsime. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați fasole navy, oțet de vin, cartof yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Tocană De Vânător, Tocană de vânător, și Tocană de vânător polonez sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Sortați și spălați fasolea și puneți-o într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei și aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți fasolea și puneți fasolea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 8 căni de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți 1 oră sau până când este ușor ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Se scurge și se lasă deoparte.
6
Așezați 3 căni de apă într-un vas mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați rutabaga și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
8
Adăugați cartoful, ciupercile, ceapa, morcovul și țelina și reveniți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până când este crocant. Puneți deoparte (nu scurgeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
țelină
Cartofi
Ceapă
9
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din rață. Clătiți rața cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Rață întreagă
10
Tăiați rața în 8 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
11
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați bucăți de rață; saut 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
13
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați bucăți de pui; saut 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
15
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Adăugați cârnați; saut 10 minute, rumenind pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
17
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească. Feliați cârnații în bucăți de 18 (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
Adăugați cu grijă 1/4 cană de vin, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite și adăugați picături de tigaie în oala cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
Tigaie
19
Adăugați fasolea, rața, puiul, cârnații, 2 3/4 căni de vin, pătrunjel tocat, oțet, sărat, cimbru, sare, piper și bulion și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Acoperiți tocană și răciți 8 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Pătrunjel
Cârnați
Oțet
Piper
Fasole
Bulion
Cimbru
Rață întreagă
Sare
Tocană
Vin
20
Degresați grăsimea solidificată de pe suprafață; aruncați. Reîncălziți la foc mediu; amestecând des pentru a preveni arderea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
21
Presărați tocană cu crutoane crocante și garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.