Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Tocană de vânător ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți rozmarin, friptură rotundă dezosată, cartof și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este extraordinar. Încercați Hunter Stew, Tocană de vânător, și Tocană de pui de vânător pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați grăsimea din friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
3
Tăiați friptura în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
4
Încălziți un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Adăugați friptura; maro 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
6
Adăugați apă și următoarele 5 ingrediente. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 1 oră. Se amestecă; acoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Notă: faceți până la 1 săptămână înainte, dacă doriți. Puneți în recipiente etanșe și înghețați. Decongelați peste noapte la frigider. Reîncălziți la foc mediu-mic.