Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de carne de vânat cu aragaz lent. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 4.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de bere maro, piper, bulion de vită cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Vânat Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Carne De Vânat Chili, și Aragaz Lent Carne De Vânat Un Fel De Mâncare Cina.
Instrucțiuni
1
Puneți primele 14 ingrediente într-un aragaz lent electric.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Combinați făina, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un vas puțin adânc; dragă carne de vânat în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați carne de vânat. Gatiti 4 minute sau pana se rumeneste pe toate partile, intorcand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați carne de vânat la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Se toarnă bere și bulion peste carne de vânat. Acoperiți și gătiți la 7 1/2 ore sau până când carnea este fragedă. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Vânat
1-1/2 Cană Supă De Pui
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Tocanita poate fi congelată într-un recipient etanș până la trei luni; adăugați puțină apă sau bere la reîncălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă