Tocană de vită și vinete (versiunea greacă-Crock Pot)
Rețeta tocană de vită și vinete (versiunea greacă-Crock Pot) este gata în aproximativ 8 ore și 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 693 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână zahăr, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Crock Pot Tocană Grecească De Miel, Anghinare Și Ceapă, Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ), și Crock Pot Sol Carne De Vită Vinete Caserola.
Instrucțiuni
1
Spălați vinetele, apoi partea de sus și coada.Nu vă deranjați să curățați, doar tăiați în grosime de 1 inch segments.In tigaie mare, rumeniti carnea de vita, ceapa, usturoiul si vinetele in ulei de masline pana se rumenesc; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se pune în oală crock.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Combinați bulionul de vită cu sosul de roșii, oțetul, zahărul, condimentele și sarea și piperul după gust și amestecați-l în carne.Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore.Dacă serviți cu paste, pregătiți pastele până la al dente, turnați pe un platou mare de servire și acoperiți cu carne, vinete și sos (puteți adăuga feta - este delicioasă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Presărați pătrunjel tocat peste.Dacă serviți singur ca fel principal, garnisiți cu pătrunjel și feta, serviți cu o salată verde, multă pâine crustă (sosul trebuie șters!), și mult vin roșu.