Tocană de vită și vinete (versiunea greacă-Crock Pot)
Rețeta tocană de vită și vinete (versiunea greacă-Crock Pot) este gata în aproximativ 8 ore și 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 693 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână zahăr, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Crock Pot Tocană Grecească De Miel, Anghinare Și Ceapă, Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ), și Crock Pot Sol Carne De Vită Vinete Caserola.
Instrucțiuni
1
Spălați vinetele, apoi partea de sus și coada.Nu vă deranjați să curățați, doar tăiați în grosime de 1 inch segments.In tigaie mare, rumeniti carnea de vita, ceapa, usturoiul si vinetele in ulei de masline pana se rumenesc; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se pune în oală crock.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Combinați bulionul de vită cu sosul de roșii, oțetul, zahărul, condimentele și sarea și piperul după gust și amestecați-l în carne.Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore.Dacă serviți cu paste, pregătiți pastele până la al dente, turnați pe un platou mare de servire și acoperiți cu carne, vinete și sos (puteți adăuga feta - este delicioasă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Carne De Vită
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De Lămâie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Presărați pătrunjel tocat peste.Dacă serviți singur ca fel principal, garnisiți cu pătrunjel și feta, serviți cu o salată verde, multă pâine crustă (sosul trebuie șters!), și mult vin roșu.